Dostava

Predviđeno vreme dostave je najviše 5 radnih dana (roba najčešće stigne za 3 radna dana) od dana kada je narudžbina primljena. Nakon prijema narudžbine, roba će biti spremna za preuzimanje za najviše 2 radna nakon čega se predaje kuriru koji dostavlja po principu danas za sutra.

INDIJANA DOO ima zaključen ugovor sa DExpress kurirskom službom za isporuke na teritoriji Republike Srbije po principu danas za sutra. Dostava se vrši radnim danima od 08 do 17 časova. Ugovorom su definisana 2 pokušaja dostave nakon čega se narudžbina vraća pošiljaocu. Na dan dostave dobićete Viber/SMS najavu isporuke.
Cena isporuke je 400 RSD sa PDV-om i pada na teret kupca za narudžbine ispod 4.000 RSD. Za narudžbine gde je ukupna vrednost korpe, nakon iskorišćenih kupona, od 4.000 RSD i više,  dostava na teritoriji Srbije je besplatna.

Ukoliko kupac unese pogrešne podatke za dostavu, INDIJANA DOO ne snosi odgovornost za neisporučivanje robe. Mi ćemo pokušati da kontaktiramo kupca za novu adresu i u tom slučaju troškovi ponovnog slanja padaju na teret kupca. U slučaju 2 neuspela pokušaja dostave ili ukoliko ne možemo da stupimo u kontakt sa kupcem, kupac se tereti za interne troškove u iznosu od 400 RSD. Takođe, ukoliko kupac ne želi da preuzme kupljenu robu, troškovi dostave u iznosu od 400 RSD padaju na teret kupca.

INDIJANA DOO zadržava pravo da promeni metod isporuke, takođe nekada može doći do kašnjena u isporuci zbog nepredvidivih razloga na koje nemamo uticaj.

Za dodatne informacije nas kontaktirajte.

Korpa
Scroll to Top