Mikropržionica

Najboljih Arabika

Na Vašoj Adresi

Indijana Coffee Roaster je online pržionica osnovana u Beogradu 2021. godine. Osnovana je sa željom da ljubiteljima kafe omogući jedinstveno iskustvo koje pružaju najbolje Arabika kafe i blendovi. Da bi ovo iskustvo bilo potpuno, odmah posle pečenja kafu isporučujemo na željenu adresu. Na taj način osiguravamo svežinu i eksploziju aroma i ukusa koje nijedan komercijalni brend kafe ne može da pruži. Naš fokus je na beskompromisnom zadovoljstvu naših korisnika i profesionalnoj saradnji kao pouzdan partner.

Poreklo kafa

Sve naše kafe su 100% Arabika zrna vrhunskog kvaliteta. One nam dolaze sa plantaža širom južne hemisfere gde se uzgajaju na različitim nadmorskim visinima i u različitim uslovima što im daje jedinstven ukus i originalnost. Sva naša zrna imaju naznačeno poreklo kao i proces obrade kafe. Ono po čemu se razlikujemo je da kafu pečemo tek nakon prijema narudžbine čime obezbeđujemo da naši klijenti uživaju u najsvežijoj kafi. Takvu svežinu i bogatstvo aroma naših kafa garantovano nijedan komercijalni brend ne može da ostvari. Više o zanimljivostima kafa možete pročitati u našem blogu.

Pržionica kafe

Kvalitet kafe u šoljici zavisi od mnogo faktora od kojih je najvažniji oprema koja se koristi u procesu pečenja. Za razvoj aroma specijalnih i kvalitetnih kafa ne mogu se koristiti industrijski ili jednostavni pržionici. Specijalne kafe zahtevaju specijalnu opremu. Mi imamo najmoderniju automatizovanu mašinu renomirane firme „Probat“ koja nam omogućava konzistentnost i ponovljiv kvalitet u procesu pečenja kafe. Po želji, zrna se melju na profesionalnom „Mahlkonig“ mlinu kako bi se omogućila savršena ekstrakcija kafe. Za dodatne informacije o potencijalnoj saradnji pogledajte našu veleprodaja stranicu. Za više informacija, kontaktirajte nas.

Specialty Coffee

Sve naše kafe su sveža specialty grade 100% Arabika zrna sa naznačenim poreklom

Besplatna Dostava

Za sve narudžbine od 4.000 RSD na teritoriji Srbije, za manji iznos fiksna cena je 400 RSD

Čuvajmo Prirodu

Pošiljke možete očekivati u najrazličitijim i već korišćenim kutijama čime čuvamo naše šume

Sigurno Plaćanje

Svim platnim karticama Visa, Master, Maestro i Dina posredstvom Raiffeisen banke

Korpa
Scroll to Top