O Nama

Indijana Coffee je porodična pržionica kafe osnovana u Beogradu sa ciljem da svima približi svet '"specialty" kafa kroz online prodavnicu uz brzu isporuku na željenu adresu.

Zahvaljujući direktnoj nabavci sirove kafe, njenog pečenja na najmodernijoj opremi, iskustvu i ljubavi prema ovom poslu, u mogućnosti smo da kontrolišemo i garantujemo beskompromisan kvalitet i svežinu svih naših zrna.  

vizija

Stremimo savršenstvu u svemu što radimo zajedno sa timom izuzetnih i nesavršenih ljudi koji čine Indijanu.

Savršeno zrno kafe ne postoji, ali uspevamo da pronađemo lepotu u nesavršenosti i jedinstvenosti svih zrna koja nam priroda nudi.

Put do nas pronalaze samo kvalitetna i sveža 100% Arabika zrna koja nam dolaze sa plantaža širom južne hemisfere gde se uzgajaju u najrazličitijim uslovima čime joj daju jedinstven ukus i karakter.

Pržionica kafe

Mesto gde tehnologija susreće strast, a hemija umetnost pečenja. Ili tehnologija susreće umetnost, a hemija strast ili je ljubav hemija a umetnost… ili tako nešto…

Šta je pisac hteo da kaže

Proces pečenja kafe ima najveći uticaj na krajnji ukus i bogatstvo aroma u šoljici. Najbolji rezultati se postižu najboljom opremom, a mi posedujemo baš to, poslednju reč tehnologije čuvene mašine "Probat". Na to moramo dodati malo ljubavi i više znanja i umetnosti kako bismo dobili ono najbolje što nam svako zrno nudi.

Naša pržionica spada u kategoriju mikropržionice gde se kafa peče u malim serijama što nam omogućava najviši kvalitet i najširi spektar ukusa u radu sa „specialty“ kafama. Više ne znači bolje i od toga nikada nećemo odustati.

bez ukrštenih prstiju

Šta Obećavamo

Specialty Coffee

Samo najbolja sveža zrna i renomirana oprema za pripremu kafe iz "specialty coffee" sveta

Single Origin

Ne mešamo zrna. Sve naše kafe su 100% Arabika jedinstvenog i naznačenog porekla

Besplatna Dostava

Za sve narudžbine od 4.000 RSD na teritoriji Srbije, za manji iznos fiksna cena je 400 RSD

Sigurno Plaćanje

Svim platnim karticama Visa, Master, Maestro i Dina posredstvom Raiffeisen banke

Korpa
Scroll to Top