Plaćanje

Robu koju ste naručili na našoj internet stranici možete platiti na sledeće načine:

• ONLINE PLAĆANJE PLATNIM KARTICAMA

Sigurno i bezbedno plaćanje platnim karticama je omogućeno u saradnji sa Raiffeisen Banka AD Beograd. Plaćanje se obavlja preko Payment Gateway-a na bezbedan i sertifikovan način.

Kada ste završili sa unosom podataka sa kartice i kada ste potvrdili narudžbinu, banka će autorizovati transakciju i izvršiti plaćanje sa Vaše kartice i iznos će biti proknjižen. Nakon Vaše uplate, narudžbinu spremamo i predajemo kurirskoj službi za dostavu. U slučaju da nismo u mogućnosti da Vam dostavimo deo ili sve proizvode koje ste naručili, deo ili ceo iznos će biti storniran i sredstva automatski vraćena na istu karticu koju ste koristili za plaćanje.

Svi podaci vezani za Vašu karticu su zaštićeni u kriptovanoj formi u skladu sa najsavremenijim standardima zaštite. Podaci o Vašoj kartici ni u jednom trenutku nisu dostupni nama kao prodavcu.

Sva plaćanja će biti obavljena u dinarima (RSD). Ukoliko se plaćanje vrši platnim karticama inostranih Banka, dinarski iznos transakcije će biti konvertovan u Vašu lokalnu valutu prema kursu koji primenjuju operateri platnih kartica.

• UPLATOM NA NAŠ TEKUĆI RAČUN

Ukoliko izaberete ovaj metod plaćanja, mi ćemo Vam dostaviti predračun za plaćanje email-om koji možete platiti direktno na naš tekući račun. Plaćanje možete izvršiti u bilo kojoj banci ili pošti ili korišćenjem Vašeg mobilnog ili elektronskog bankarstva.

Vaša narudžbina će biti potvrđena kada uplata bude evidentirana na našem tekućem računu, nakon čega ćemo početi sa pripremom narudžbine.

Korpa
Scroll to Top