Politika privatnosti

Jedan od naših glavnih prioriteta, pored proizvodnje kvalitetne kafe, je svakako privatnost naših kupaca. U nastavku možete videti koje informacije o vama prikupljamo i čuvamo i na koji način ih koristimo. Ova politika privatnosti je validna za sve aktivnosti na našem vebsajtu i validna je za informacije koje posetilac vebsajta deli sa indijana.rs. Ova politika privatnosti nije validna za informacije koje su prikupljene kanalima van ovog vebsajta.

Korišćenjem vebsajta indijana.rs prihvatate našu Politiku privatnosti kao i Uslove korišćenja.
Informacije koje prikupljamo od vas su neophodne kako bi mogli da realizujemo Vašu narudžbinu i dostavu naručenih proizvoda i kako bi mogli da Vas kontaktiramo. Informacije koje prikupljamo su sledeće:

• Email adresa
• Ime i prezime
• Ime kompanije
• Broj telefona
• Adresa

Informacije koje prikupljamo koristimo kako bi unapredili, personalizovali i proširili naš vebsajt, razvili nove proizvode i usluge, komunicirali sa našim korisnicima i kako bi razumeli na koji način koristite naš vebsajt. Indijana.rs koristi standardne procedure za korišćenje informacija o korišćenju vebsajta. Informacije koje se prikupljaju prilikom korišćenja vebsajta su IP adresa, vrsta pretraživača, internet provajder, datumi i vreme posete, stranice koje su posećene. Ove informacije se ne mogu povezati sa osobom koja je koristila naš vebsajt i isključivo se prikupljaju da bi se analizirali trendovi i da bi se održavao vebsajt.

Ukoliko imate dodatnih pitanja o našoj Politici privatnosti, kontaktirajte nas.

Korpa
Scroll to Top