Uslovi korišćenja

Internet sajt indijana.rs kao i celokupan sadržaj pomenutog sajta je vlasništvo kompanije INDIJANA DOO (u daljem tekstu „Prodavac“). Upotrebom sajta indijana.rs korisnici prihvataju opšte uslove poslovanja koji su propisani ovim uslovima korišćenja. Kupovinom proizvoda iz online prodavnice prihvatate navedene uslove korišćenja. Kompanija zadržava pravo izmene opštih uslova u bilo kom trenutku i bez prethodnog obaveštenja. Sve promene opštih uslova su obavezujuće za korisnike.

Zaštita privatnosti

Informacije koje prikupljamo od Vas su neophodne kako bi mogli da realizujemo Vašu narudžbinu i dostavu naručenih proizvoda i kako bi bili u mogućnosti da Vas kontaktiramo. Naša internet stranica i prodavnica koriste „kolačiće“ (cookies) kako bi sve funkcije vebsajta bili omogućene i kako bi bilo pruženo najbolje korisničko iskustvo. Korišćenjem internet stranice i internet prodavnice saglasni ste sa upotrebom „kolačića“. Vašu privatnost shvatamo veoma ozbiljno. Kako bi saznali više o podacima koje prikupljamo i načinu upotrebe tih podataka pogledajte našu Politiku privatnosti.

Plaćanje robe

INDIJANA DOO online prodavnica Vam omogućava plaćanje robe na sledeće načine:

• Online plaćanje platnim karticama
• Uplatom na naš tekući račun

Za više informacija o plaćanju, posetite stranicu Plaćanje.

Dostava robe

INDIJANA DOO ima zaključen ugovor sa DExpress kurirskom službom na teritoriji Republike Srbije. Kompanija se obavezuje da će inicirati uslugu kuriske službe pošto je narudžbina potvrđena.

Predviđeno vreme za dostavu robe na adresu Kupca je najviše 5 radnih dana (roba najčešće stigne za 3 radna dana). Za iznos narudžbine gde je ukupna vrednost korpe, nakon iskorišćenih kupona 4.000 RSD i više, prodavac obezbeđuje kupcu besplatnu dostavu na teritoriji Srbije, a za narudžbine ispod 4.000 RSD dostava u iznosu od 400 RSD sa PDV-om pada na teret kupca.

Ukoliko kupac unese pogrešne podatke za dostavu, INDIJANA DOO ne snosi odgovornost za neisporučivanje robe. Prodavac će kontaktirati kupca za dostavu robe na novu adresu uz naplatu troškova za dostavu kupcu u iznosu od 400 RSD. U slučaju 2 neuspela pokušaja dostave ili ukoliko se kupac ne može kontaktirati uspešno, kupac se tereti za interne troškove u iznosu od 400 RSD. Ukoliko kupac ne želi da preuzme kupljenu robu, troškovi dostave u iznosu od 400 RSD padaju na teret kupca.
Prodavac zadržava pravo da i nakon slanja potvrde kupcu da je u mogućnosti da naručene proizvode isporuči, otkaže deo ili kompletnu narudžbinu u slučaju da nije u mogućnosti da naručeni proizvod nabavi, o čemu će kupac biti obavešten putem email-a.

Za više informacija o dostavi robe, posetite stranicu Dostava.

Cena robe

Cene proizvoda su izražene u dinarima i uključuju PDV. Proizvodi su podložni promeni cena sve do potvrde narudžbine. U cenu proizvoda nije uračunata cena dostave robe koja pada na teret kupca i to u iznosu od 400 RSD, osim u slučaju besplatne dostave kada je vrednost robe koja se isporučuje 4.000 RSD ili više.

Izdavanje računa

Kompanija INDIJANA DOO je poreski obveznik u Republici Srbiji u sistemu PDV-a, registrovan kao online prodavac i kao takav sve PDV račune dostavlja putem email-a u elektronskom obliku u PDF-u i putem hiperlinka. Prihvatanjem uslova korišćenja prihvatate da sve fiskalne račune dobijate putem email-a u elektronskom obliku.

Intelektualna svojina

Sav materijal na ovom sajtu je zaštićen autorskim pravima i svaka neovlašćena upotreba može predstavljati kršenje Zakona o autorskom i srodnim pravima, Zakona o žigovima ili drugih zakona iz oblasti intelektualne svojine. 

Sadržaj prikazan na internet prodavnici kao što su stranice, dizajnerski elementi, tekstovi, fotografije, logotipi, audio zapisi i softver vlasništvo su firme INDIJANA DOO i ne mogu se koristiti bez prethodne saglasnosti. Sve informacije dostupne na internet prodavnici isključivo su informativnog karaktera, ne smeju se koristiti u komercijalne svrhe niti distribuirati trećim licima.

Korpa
Scroll to Top