Dostava & Plaćanje

Dostava

Predviđeno vreme dostave je najviše 5 radnih dana (roba najčešće stigne za 3 radna dana) od dana kada je narudžbina primljena. Nakon prijema narudžbine, roba će biti spremna za najviše 2 radna nakon čega će biti predata kuriru na dostavu. Cena dostave je besplatna za narudžbine u ukupnom iznosu od 5.000 RSD ili više dok je cena isporuke za manje iznose fiksna i iznosi 400 RSD sa PDV-om i automatski se obračunava prilikom kupovine.

Indijana Coffee ima zaključen ugovor sa DExpress kurirskom službom za sve isporuke na teritoriji Republike Srbije po principu danas za sutra. Dostava se vrši radnim danima od 08 do 17 časova. Dostava se ne vrši vikendima i praznicima. Ugovorom su definisana 2 pokušaja dostave nakon čega se narudžbina vraća pošiljaocu. Na dan dostave kurir će poslati Viber ili SMS obaveštenje sa najavom isporuke. Za svaku narudžbinu šaljemo broj za praćenje pošiljke kojoj se može pristupiti na DExpress internet stranici na kojoj kupac može da izvrši izmene u vezi narudžbine, promenu adrese prijema ili preusmeravanja na paketomat.

Ukoliko kupac unese pogrešne podatke za dostavu, Indijana Coffee ne snosi odgovornost za neisporučivanje robe. Mi ćemo pokušati da kontaktiramo kupca za novu adresu i u tom slučaju troškovi ponovnog slanja padaju na teret kupca. U slučaju 2 neuspela pokušaja dostave ili ukoliko ne možemo da stupimo u kontakt sa kupcem, troškovi pokušane dostave u iznosu od 400 RSD padaju na teret kupca.

Indijana Coffee zadržava pravo promene načina isporuke ili kurirske službe i ne snosi odgovornost za kašnjenje isporuke usled nepoštovanja rokova kurirske službe, praznika i ostalih nepredvidivih situacija na koje nemamo uticaj. Ukoliko je došlo do prevelikog kašnjenja u isporuci ili neprofesionalnog odnosa od strane kurira, kontaktiraj nas.

Plaćanje

Roba koja je naručena u našoj online prodavnici može se platiti na sledeće načine:

• PLAĆANJE KARTICAMA

Plaćanje svim platnim karticama Visa, Master, Maestro i Dina omogućeno je u saradnji sa Raiffeisen Banka AD Beograd na bezbedan i siguran način uz dodatni nivo zaštite 3D secure tehnologije koja zahteva dodatnu autentifikaciju prilikom plaćanja. Plaćanje se obavlja preko Payment Gateway-a na bezbedan i sertifikovan način.

Prilikom plaćanja na potalu Raiffeisen banke potrebno je pažljivo popuniti sva polja, uneti broj kartice i trocifreni verifikacioni broj. Nakon toga, u zavisnosti od tvoje banke, biće potrebno da uradiš dodatnu autentifikaciju kako bi uplata bila realizovana. Dodatna autetntifikacija je neophodna jer naša online prodavnica koristi dodatni nivo zaštite u plaćanju karticama kako bi zaštitili sebe i naše kupce. Nakon uspešne autentifikacije, banka će autorizovati transakciju, izvršiti plaćanje sa kartice i iznos će biti proknjižen. U slučaju da nismo u mogućnosti da dostavimo deo ili sve proizvode koji su naručeni, navedeni iznos će biti storniran i sredstva automatski vraćena na istu karticu koja je korišćena za plaćanje.

Svi podaci vezani za tvoju karticu su zaštićeni u kriptovanoj formi u skladu sa najsavremenijim standardima zaštite. Podaci o tvojoj kartici ni u jednom trenutku nisu dostupni nama kao prodavcu. Sva plaćanja se obavljaju u valuti RSD. Ukoliko se plaćanje vrši platnim karticama inostranih banaka, dinarski iznos transakcije će biti konvertovan u lokalnu valutu banke koja je izdala platnu karticu prema kursu koji primenjuju operateri platnih kartica.

• PLAĆANJE PREKO RAČUNA

Plaćanje preko računa podrazumeva direktnu uplatu sredstava na naš tekući račun. Nakon odabira ovog načina plaćanja, dobićeš automatsku poruku i email sa instrukcijama za plaćanje. U polje primalac navesti Indijana Coffee, mesto Beograd, a u svrhu plaćanja navesti automatski generisan broj narudžbine. Uplatu možeš izvršiti na naš račun 265-1040310003826-26 preko mobilne aplikacije banke, online banking-a ili uplatnicom na šalteru banke ili pošte. 

Ukoliko plaćaš kao pravno lice i potreban ti je račun za firmu, potrebno je u polju „napomena“ na stranici plaćanja navesti PIB tvoje firme i vrstu računa: eFakture ili fiskalnog računa sa PIB-om.

Tvoja narudžbina će biti potvrđena kada uplata bude evidentirana na našem tekućem računu, nakon čega ćemo početi sa pripremom narudžbine.

Korpa
Scroll to Top