Uslovi & Privatnost

Uslovi korišćenja

Internet prodavnica indijana.rs kao i celokupan sadržaj pomenutog internet mesta je vlasništvo kompanije INDIJANA DOO (u daljem tekstu „Prodavac“ ili „Indijana Coffee“). Upotrebom internet prodavnice korisnici prihvataju uslove korišćenja i politiku privatnsoti koji su propisani u daljem tekstu. Kupovinom proizvoda u našoj online prodavnici prihvataš navedene uslove korišćenja. Zadržavamo pravo izmene uslova u bilo kom trenutku i bez prethodnog obaveštenja. Sve promene iz uslova korišćenja su obavezujuća za sve korisnike.

PLAĆANJE ROBE

Indijana Coffee internet prodavnica omogućava plaćanje robe na sledeće načine:

• Online plaćanje platnim karticama
• Plaćanje preko računa uplatom na naš tekući račun

Za više informacija o plaćanju, poseti stranicu Dostava & Plaćanje.

DOSTAVA ROBE

Indijana Coffee ima zaključen ugovor sa DExpress kurirskom službom za sve isporuke na teritoriji Republike Srbije po principu danas za sutra. Kompanija se obavezuje da će inicirati uslugu kuriske službe pošto je narudžbina potvrđena i plaćena. Dostava se vrši radnim danima od 08 do 17 časova. Dostava se ne vrši vikendima i praznicima. Ugovorom su definisana 2 pokušaja dostave nakon čega se narudžbina vraća pošiljaocu. 

Predviđeno vreme dostave je najviše 5 radnih dana (roba najčešće stigne za 3 radna dana) od dana kada je narudžbina primljena. Nakon prijema narudžbine, roba će biti spremna za najviše 2 radna nakon čega će biti predata kuriru na dostavu. Cena dostave je besplatna za narudžbine u ukupnom iznosu od 5.000 RSD ili više dok je cena isporuke za manje iznose fiksna i iznosi 400 RSD sa PDV-om i automatski se obračunava prilikom kupovine.

Za više informacija o dostavi robe, posetite stranicu Dostava & Plaćanje.

CENA ROBE

Cene proizvoda su izražene u valuti RSD (dinarima) i uključuju PDV. Proizvodi su podložni promeni cene sve do potvrde narudžbine. U cenu proizvoda nije uračunata cena dostave robe u slučajevima gde je cena dostave navedena. Cena dostave ili besplatna dostava će automatski biti izračunata i prikazana prilikom potvrde kupovine.

IZDAVANJE RAČUNA

Indijana Coffee je poreski obveznik u Republici Srbiji u sistemu PDV-a, registrovan kao online prodavac i kao takav sve PDV račune dostavlja putem email-a u elektronskom obliku u PDF-u ili putem hiperlinka. Prihvatanjem uslova korišćenja prihvataš da sve fiskalne račune dobijaš putem email-a u elektronskom obliku. Za kupovinu u internet prodavnici od strane pravnog lica, izdajemo eFakturu ili fiskalni račun sa PIB-om, uz prethodnu obaveznu napomenu u na stranici plaćanja.

INTELEKTUALNA SVOJINA

Sav materijal na našem internet mestu i prodavnici je zaštićen autorskim pravima i svaka neovlašćena upotreba može predstavljati kršenje Zakona o autorskom i srodnim pravima, Zakona o žigovima ili drugih zakona iz oblasti intelektualne svojine.

Sav sadržaj prikazan u našoj internet prodavnici kao što su stranice, dizajnerski elementi, tekstovi, fotografije, logotipi, audio zapisi i softver vlasništvo su firme Indijana d.o.o. i ne mogu se koristiti bez prethodne saglasnosti. Sve informacije dostupne na internet mestu isključivo su informativnog karaktera, ne smeju se koristiti u komercijalne svrhe niti distribuirati trećim licima.

Politika privatnosti

Jedan od naših prioriteta je svakako privatnost naših kupaca. U nastavku možeš videti koje informacije prikupljamo i čuvamo kao i na koji način ih koristimo. Ova politika privatnosti je validna za sve aktivnosti na našoj internet stranici i važi za sve informacije koje posetilac internet stranice deli sa indijana.rs. Ova politika privatnosti ne važi za informacije koje su prikupljene kanalima naše internet stranice.

Lične informacije koje prikupljamo su neophodne kako bi mogli da obradimo i procesuiramo tvoju narudžbinu i dostavu naručenih proizvoda i kako bi mogli da te kontaktiramo. Lične informacije koje prikupljamo su sledeće:

• Email adresa
• Ime i prezime
• Ime kompanije
• Broj telefona
• Adresa

Informacije koje prikupljamo koristimo kako bi unapredili, personalizovali i proširili funkcije naše internet prodavnice, kao i razvili nove proizvode i usluge, komunicirali sa našim korisnicima i kako bi razumeli na koji način se koristi naša internet prodavnica. Indijana.rs koristi standardne procedure za korišćenje informacija o korišćenju internet mesta. Informacije koje se prikupljaju prilikom korišćenja internet prodavnice su IP adresa, vrsta pretraživača, internet provajder, datumi i vreme posete, kao i stranice koje su posećene. Ove informacije se ne mogu povezati sa osobom koja je koristila naš internet prodavnicu i isključivo se prikupljaju u cilju održavanja internet prodavnice i praćenja trendova.

Naša internet prodavnica koristi „kolačiće“ (cookies) kako bi sve funkcije internet mesta bili omogućene i pruženo najbolje korisničko iskustvo. Korišćenjem internet stranice u saglasnosti si sa upotrebom „kolačića“.

Korpa
Scroll to Top